De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

De ultieme app voor de BBQ-liefhebber

Redactie
10 juni 2012, 15:10
1 min leestijd
De ultieme app voor de BBQ-liefhebber

De zon breekt vandaag eindelijk weer door en dat zal de C1000 ook erg op prijs stellen. Hun BBQ app heeft de afgelopen weken onder het slechte weer moeten lijden. En dat is jammer, want de BBQ app is misschien wel de beste app in zijn soort. BBQ app bevat onder andere de weersverwachting, instructievideo’s, handige recepten en een timer voor verschillende stukjes vlees: van een kipspies tot een steak.

De gratis app is in opdracht van C1000 gemaakt en is erg uitgebreid. Naast recepten kun je instructievideo’s bekijken die laten zien hoe je op de barbecue een aardappel moet poffen of een vis moet bakken. De app heeft ook een speciale timer die aangeeft hoe lang een biefstuk op de barbecue moet liggen om medium te worden. Onder de timer staan ook instructies hoe je het vlees moet bakken en wanneer je het moet omdraaien.

Lees verder na de advertentie.

Een andere handige bijkomstigheid zijn de notificaties. De BBQ app geeft je automatisch een notificatie als het over twee dagen goed barbecue-weer is. Dan kun je in ieder geval op tijd vlees, ingrediënten en kolen halen.

Download: BBQ app (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu