Weer-widget van CyanogenMod in notificatiebalk met Notification Weather

De grootste alternatieve software-ontwikkelaar voor Android, CyanogenMod, heeft al een geruime tijd een weer-widget die je op het lockscreen van je smartphone of tablet kunt plaatsen. Deze widget werd door de simplistische graphics erg goed ontvangen en ook niet-CyanogenModgebruikers wilde graag een dergelijke widget voor hun Android-toestel. Met Notification Weather krijg je de weer-widget van CyanogenMod in je notificatiebalk en heb je de mogelijkheid om uit twee verschillende designs te kiezen.

Het eerste design laat het weer inclusief een vierdaagse voorspelling zien en het tweede design is enkel een notificatie met de belangrijkste informatie. De app laat je ook een synchronisatietijd en je weerlocatie instellen, waarbij je kunt kiezen om een vooringestelde locatie of GPS te gebruiken.

De app heeft echter wel één nadeel: Notification Weather werkt enkel op Android-toestellen met Jelly Bean.

Download: Notification Weather (gratis)

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!