Dead Space nu te downloaden in de Android Market

Dead Space nu te downloaden in de Android MarketElectronic Arts heeft de sci-fi third person shooter Dead Space nu beschikbaar gemaakt voor alle Android-apparaten. De game was tijdelijk exclusief beschikbaar voor de Sony Ericsson Xperia Play maar is nu dan eindelijk in de Android Market verschenen. Dead Space voor Android speelt zich af tussen de twee Dead Space delen die op de Xbox 360, PlayStation 3 en Windows zijn uitgekomen. In de horrorgame dwaal je door een ruimteschip heen en moet je diverse monsters afmaken.

Dead Space voor Android is een van de betere shooters die momenteel te downloaden is. De game van EA zit grafisch goed in elkaar en heeft een eenvoudige besturing. Aan deze versie zijn wat extra wapens toegevoegd zoals de Plasma Saw en de Core Extractor zodat je een ruim arsenaal hebt om uit te kiezen. Er zijn zes werelden om te verkennen waardoor je wel een tijdje bezig bent om de game uit te spelen.

Dead Space is voor 5,49 euro te downloaden in de Android Market. Om de game te spelen heb je minimaal Android 2.1 nodig en een Android-apparaat dat wordt ondersteund. Het lijkt erop dat de meeste tablets niet worden ondersteund. Als je apparaat wel wordt ondersteund is de game een aanrader als je van shooters houdt.

Downloaden via Android Market: Dead Space™ (€5,49)

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.