Populaire shooter Dead Trigger 2 voor Android beschikbaar

Redactie
26 oktober 2013, 16:12
1 min leestijd
Populaire shooter Dead Trigger 2 voor Android beschikbaar
dead trigger 2 android

De Dead Trigger 2 Android-game is eindelijk in Google Play te downloaden en volgt het succesvolle eerste deel op. In Dead Trigger 2 heb je meer wapens, meer mogelijkheden en vooral: meer zombies!

De Dead Trigger-reeks staat bekend als één van de betere shooters die voor Android beschikbaar is, maar de tweede versie heeft naast veel nieuwe content ook een nieuw verhaal en enkele toffe spelmodi.

Lees verder na de advertentie.

Dead Trigger 2: wat is het?

In Dead Trigger 2 is het de bedoeling om alle zombies te vermoorden met een scala aan verschillende wapens en missies. Hierdoor speelt Dead Trigger 2 dus echt als een game en niet als een hersenloze zombie-knaller. Het is veelal de bedoeling om enkele missies te voltooien en tijdens die missies hordes zombies af te knallen. Daarnaast is er een verhaal aanwezig dat je volgt en kun je online deelnemen aan grotere missies waarbij je de mensheid probeert te helpen door, jawel, heel veel zombies te doden.

deadtrigger2

Verder is er nog een gave schuilplaats aanwezig waar je onder andere je wapens kunt laten maken en upgraden, de dokter kunt bezoeken en een smokkelaar kunt vragen of hij interessante spullen voor jou kan regelen. Ook zijn in de Dead Trigger 2 Android-game nieuwe eindbazen toegevoegd: grote sterke zombies met speciale krachten.

Oh, en er zijn ook nog granaatkippen, raketkippen en machinegeweerkippen aanwezig.

Dead Trigger 2 Android

Dead Trigger 2 voor Android is gratis in Google Play te downloaden. Het betreft wel een freemium-game. Dit betekent dat je bepaalde content via in-game aankopen aan kunt schaffen.

Download: Dead Trigger 2 (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu