Populaire shooter Deadlock nu ook voor Android

Redactie
25 juli 2015, 15:21
1 min leestijd
Populaire shooter Deadlock nu ook voor Android

Na vier jaar komt de succesvolle shootergame Deadlock ook naar Android. Het spel is al enkele jaren een succes op iOS, waar gebruikers vanuit een top-down-camerapunt op elkaar knallen.

Lees verder na de advertentie.

Deadlock is een online multiplayer-game waarin je het opneemt tegen allerlei anderen spelers in drie verschillende gevechten: deathmatch, team deathmatch en capture and hold. De spelers zijn vanaf een top-down-camerapunt te zien en middels twee besturingselementen kun je door een level rennen, rondkijken en schieten. Dit wordt ook wel een twin-stick-shooter genoemd.

Dit doe je in  Deadlock

Deadlock biedt allerlei verschillende toernooien die zowel dagelijks als wekelijks worden ververst. Er zijn dertig verschillende wapens, armor en accessoires beschikbaar, variërend van pistolen en machinegeweren tot een richtkijker of flashbang. In totaal kunnen maximaal acht spelers meedoen aan een online potje knallen.

deadlock1

Door wedstrijden te winnen verdien je punten, die je vervolgens weer kunt uitgegeven aan het upgraden van je wapens en armor. Mocht je geen zin hebben om allerlei potjes te spelen voordat je een accessoire voor je machinegeweer kunt kopen: je kunt ook de portemonnee trekken en met in-app-aankopen – variërend van 1,08 tot 10,84 euro – direct nieuwe wapens, armor en accessoires kopen.

Deadlock in beeld

Download  Deadlock

Deadlock is gratis te downloaden voor gebruikers met Android 4.0 en hoger.

Download Deadlock in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu