Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Deel de muziek van je leven met SoundTracking

Redactie
7 december 2011, 19:30
1 min leestijd
Deel de muziek van je leven met SoundTracking
Deel de muziek van je leven met SoundTracking

Met SoundTracking kun je gemakkelijk muziek waar je naar luistert delen met anderen. Hierbij deel je niet alleen de titel maar ook kan je ook een foto en de GPS-locatie toevoegen. De ontvanger kan ook een preview beluisteren van het gedeelde nummer. SoundTracking is al een grote hit op iOS en nu is de app dan ook in de Android Market te vinden.

De werking van de app is vrij eenvoudig. Als je de eerste keer inlogt wordt gevraagd in te loggen met Facebook, Twitter en/of Foursquare. Ook dien je een gebruikersnaam aan te maken. Als je een nummer hoort dat je wilt delen kun je gebruik maken van Music ID om het nummer te identificeren. Weet je de naam en artiest van het nummer al dan kun je die opzoeken in de uitgebreide database. Het is mogelijk om een foto aan de post te verbinden en de plaats. Heb je dit gedaan dan kan je de post verzenden.

Lees verder na de advertentie.

Via de app kan je ook gemakkelijk posts van je vrienden bekijken en hier commentaar op leveren. Van ieder nummer kun je een preview van dertig seconden beluisteren. Heb je Spotify op je telefoon staan dan kan je het nummer ook volledig beluisteren. Soundtracking biedt ook de mogelijk om trending music te bekijken zodat je weet welke muziek populair is onder je vrienden.

Het versturen van een bericht duurt wel langer dan het plaatsen van een tweet. Als je de locatie aan een post verbindt check je ook direct in op Foursquare dus daar bespaar je wel wat tijd mee. SoundTracking is gratis te downloaden in de Android Market. Om de app te gebruiken heb je minimaal Android 2.2 nodig.

Downloaden via Android Market: SoundTracking (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu