De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Ook Deezer-app voor Android laat je nu gratis naar muziek luisteren

Gijs Ettes
10 april 2014, 13:31
1 min leestijd
Ook Deezer-app voor Android laat je nu gratis naar muziek luisteren
Deezer Android

Heb je een flinke databundel, dan kun je nu ook gratis met de Deezer-app liedjes streamen. Dit is echter niet zonder beperkingen: middels de Flow-functie stelt Deezer en gepersonaliseerd radiostation samen op basis van de muziek die op jouw smartphone staat. Net als bij Spotify Shuffle kun je per uur zes nummers overslaan. Voor de rest ben je dus aangewezen op de willekeurige nummers die Deezer je voorschotelt.

Verder kun je met Flow radiostations maken op basis van specifieke artiesten of eigen playlists. Ook zijn er honderden stations die zijn samengesteld door ‘muziekredacteuren’ van Deezer. Voorheen kon je mobiel alleen naar muziek luisteren met een Premium+-abonnement van 10 euro per maand. Zo’n abonnement is nu uiteraard nog steeds benodigd als je helemaal zelf wilt bepalen welke liedjes je streamt.

Lees verder na de advertentie.

Het Deezer Premium+-account geeft toegang tot een muziekbibliotheek van maar liefst 30 miljoen tracks. Ook biedt het abonnement de mogelijkheid om albums en afspeellijsten te synchroniseren zodat je ze ook kunt beluisteren als je niet over (mobiel) internet beschikt.

Deezer Flow

Verder moet het een betere geluidskwaliteit bieden (tot 320 kbps) en is het mogelijk om bepaalde albums nog voor de officiële release te beluisteren. Het normale Premium-account kost 5 euro per maand en laat je alleen met een pc (en op korte termijn Mac) muziek streamen.

Deezer Android-app downloaden

Via onderstaande link kun je de Deezer Android-app downloaden. De grootte en minimale Android-versie verschilt per apparaat.

Download: Deezer (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu