Destiny Android-app beschikbaar: blijf verbonden met de gamewereld van Destiny

destiny-androidDestiny is mogelijk de grootste gamerelease ooit. De online scifi-shooter van de originele makers van HALO wordt geprezen door de gamemedia vanwege de heerlijke shooter-actie en de mogelijkheden om samen met vrienden tegen hordes aliens te vechten. Ook ondergetekende is enthousiast over de game: inmiddels ben ik met mijn Titan op level 24 en blijf ik samen met vrienden spelen om betere uitrusting en wapens te ‘looten’.

Bungie, de maker van Destiny en de originele HALO, heeft een speciale Android-app uitgebracht waarmee je verbonden blijft met het universum van de game. De app werkt vlot en houdt je op de hoogte van alles wat er gebeurt met je Guardian, het personage die jij hebt gekozen en gevormd.

Destiny Android

De Destiny Android-app toont onder andere de specificaties van je Guardian, zoals zijn level, Grimoire-punten en andere spelerstatistieken. Ook wat je kill-death-radio is en welke missie je als laatste hebt gespeeld. Je kunt tevens de andere klassen, jouw gear en de inventory-updates van verkopers bekijken via de app.

Daarnaast is het mogelijk om met andere Destiny-spelers te chatten via fora, groepen of privégesprekken. Laatstgenoemde is handig voor degenen die veel met vrienden Destiny spelen. Zo kun je bijvoorbeeld direct kijken of een vriend van jou aan het spelen is, om hem of haar vervolgens te joinen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Destiny video

Download

Destiny is gratis te downloaden in Google Play voor apparaten met Android-versie 4.0 en hoger.

Download Destiny in Google Play (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.