Detective Grimoire: verslavende point-and-click-game door Kickstarter-project

detective grimoireDe point-and-click-game Detective Grimoire is gefinancierd middels Kickstarter, de populaire crowdfundingwebsite, en nu eindelijk ook voor Android beschikbaar. Liefhebbers van avontuurgames gaan smullen met Detective Grimoire: het is een game die eenzelfde ervaring wil bieden als de point-and-click-games van vroeger, waarbij elke aanwijzing belangrijk is.

In deze game speel je een detective die een moord moet oplossen door aanwijzingen te vinden, verdachten op te sporen en puzzels moet oplossen. De game maakt gebruik van een toffe graphics-stijl die zowel duister als speelt oogt. Daarbij is Detective Grimoire geheel geoptimaliseerd voor gebruik met touchscreens.

Detective Grimoire video

De app is voor een prijs van 2,92 euro in de Google Play te downloaden en werkt met apparaten met Android 2.3 (Gingerbread) en hoger.

Download: Detective Grimoire (2,92 euro)

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.