De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Deus Ex GO: prachtige en uitdagende puzzelgame nu beschikbaar

Wouter Nijsen
18 augustus 2016, 10:33
2 min leestijd
Deus Ex GO: prachtige en uitdagende puzzelgame nu beschikbaar

Na het uitstekende Hitman GO en Lara Croft GO brengt ontwikkelaar Square-Enix nu Deus Ex GO uit. Het spel lijkt qua opzet op zijn voorgangers, maar heeft een eigen visuele stijl en een boel toffe puzzels.

Lees verder na de advertentie.

Puzzelen in een sci fi-wereld

De mobiele games in de GO-serie staan garant voor veel spelplezier en een hoge productiewaarde, wat je bijvoorbeeld ziet aan de prachtige graphics die de spellen hebben. Het nieuwe Deus Ex Go is wat dat betreft geen uitzondering, maar door de zachte kleuren en fijne afwerking heeft de game dezelfde sfeer als de Deus Ex-games op de pc en spelcomputer.

Als gezegd heeft Deus Ex Go dezelfde spelopzet als zijn voorgangers, wat betekent dat je over een grid beweegt en op het scherm veegt om je te verplaatsen. Ook nu los je puzzels op en dien je rekening te houden met verschillende vijanden, die je uit de weg moet ruimen om het einde van het level te kunnen behalen. Dat is in het begin vrij simpel, maar de moeilijkheidsgraad wordt al snel opgeschroefd.

Je speelt als Adam Jensen, wiens leven in Human Revolution werd gered door allerlei augmentaties aan zijn lichaam. Zo kan hij tijdelijk onzichtbaar worden, door muren kijken en heeft hij zwaarden in zijn armen. Die hulpmiddelen gebruik je om levels te voltooien. Omdat je de augmentaties niet onbeperkt kunt gebruiken en sommige levels behoorlijk uitdagend zijn, dien je vooruit te plannen en goed na te denken over elke stap die je zet.

Deus Ex GO voor Android downloaden

Via de link hieronder kun je Deus Ex GO downloaden. Het spelletje kost 4,99 euro in de Play Store en vereist Android 4.2 of hoger en 124MB aan vrije opslagruimte. De game bevat geen advertenties, maar je kunt wel hints kopen om makkelijker door levels heen te komen. In totaal zijn er 50 missies om te spelen, al wordt er volgens de ontwikkelaar elke dag een nieuw level aan de game toegevoegd.

Download Deus Ex Go in Google Play (4,99 euro)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu