De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Shooter Deus Ex The Fall op korte termijn ook naar Android

Gijs Ettes
22 januari 2014, 17:26
1 min leestijd
Shooter Deus Ex The Fall op korte termijn ook naar Android
Deus Ex The Fall Android

Deus Ex The Fall, de first-person-shooter met rpg-elementen, zal op korte termijn ook verschijnen in Google Play. Dat heeft uitgever Square Enix bekendgemaakt. De game is sinds juli vorig jaar beschikbaar voor de iPhone en iPad, maar had dus wat meer tijd nodig om klaargestoomd te worden voor Googles besturingssysteem. Op dit moment is de app nog niet te downloaden, maar je kunt de beschikbaarheid van Deus Ex The Fall controleren via deze link. Voor het spel moet je 5,99 euro neertellen.

Deus Ex The Fall heeft zowel grafisch al qua gameplay veel weg van Deus Ex Human Revolution, het deel in de serie dat in 2011 verscheen op diverse spelcomputers. In de mobiele game, die zich afspeelt in 2027, kruip je in de huid van huurmoordenaar Ben Saxon die is voorzien allerhande geavanceerde gadgets. Saxon duikt de drugswereld in en moet de waarheid vinden achter een internationale samenzwering die het leven van iedereen op de planeet bedreigt.

Lees verder na de advertentie.

Het verhaal is uniek, maar past wel in het Deus Ex-universum. Daarnaast is de besturing aangepast voor touchscreens, maar dat doet niets af aan de grootse opzet van de game. Hieronder kun je de Android-launchtrailer van de game bekijken. Bekijk tevens ons overzicht met de 100 beste Android apps.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu