Deze unieke puzzelgame zit vol met eenden, geweren en stenen

Redactie
9 januari 2015, 10:33
1 min leestijd
Deze unieke puzzelgame zit vol met eenden, geweren en stenen

Gunbrick is een geestige, vreemde en vrij unieke puzzelgame voor Android, waarin het draait om eenden, geweren en stenen. En die combinatie bevalt enorm.

Lees verder na de advertentie.

Wat is Gunbrick?

In Gunbrick speel je een eend die een zogeheten Gunbrick bestuurt. Dat is een vierkante steen met aan de ene kant een geweer, en aan de andere kant een schild. Je kunt de game maar op twee manieren besturen: door te swipen om het blok naar links of rechts te bewegen, en erop te drukken om het pistool af te vuren. Dat is het. En die minimalistische benadering werkt enorm fijn.

gunbrick2

Door de ongewone vorm en besturing van de Gunbrick, is het noodzakelijk dat je jouw hersenen gebruikt bij het oplossen van puzzels. Het is niet zomaar alles kapot schieten om een level te halen, maar je moet goed nadenken over hoe je de kubus gebruikt en op welke momenten je moeit bewegen of schieten.

Naast de gave retro graphics biedt de game ook “epische bossfights“, een toffe soundtrack van de componist die ook voor  Ridiculous Fishing en Super Crate box de muziek componeerde en geen vreemde in-app-aankopen. Laatstgenoemde komt omdat de game 2,50 euro kost.

Download de game voor Android

Gunbrick is  voor 2,50 euro  te downloaden in Google Play voor apparaten met Android-versie 2.2 en hoger.

Download Gunbrick in Google Play  (2,50 euro)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu