Deze week al 20 Android-games voor OpenFeint

Redactie
16 september 2010, 11:17
1 min leestijd
Deze week al 20 Android-games voor OpenFeint
minisquadron

Met de lancering van Fruit Ninja kwam gisteren ook een van de eerste games met ondersteuning voor OpenFeint in de Android Market. Maar er komen nog veel meer aan. In juli werd OpenFeint aangekondigd voor Android. Met de sociale gamescommunity kun je scores en achievements op een centrale plaats bewaren en in contact komen met andere spelers. Wanneer ontwikkelaars er massaal voor kiezen, heb je minder gedoe omdat je voor elke game weer een nieuw account moet aanmaken.

OpenFeint is bovendien gericht op meerdere platformen, zodat je een multiplayergame kunt spelen met mensen die op andere platformen zitten. Er zijn al meer dan 37 miljoen aangesloten spelers. Ook is het zo dat je verdiende punten en het virtuele geld niet kwijt bent wanneer je naar een ander mobiel platform overstapt. Matchmaking zorgt ervoor dat je tegen anderen kunt spelen, die ongeveer even sterk zijn.

Lees verder na de advertentie.

android_fruitninja

Deze week komen er nog veel meer games beschikbaar die ondersteuning voor OpenFeint hebben, zoals Touch Racing Nitro, Super KO Boxing van Glu Games, Mega Jump, Bomberman Dojo, MiniSquadron, Kamikaze Race, Must.Eat.Birds en andere. In totaal zijn er 20 games (volledige lijst bij CNET).

Categorie: Games

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's