De Samsung Galaxy S22 5G nu met €100,- cashback!

Digfender: uitdagende tower defense-game voor Android

Wouter Nijsen
4 december 2015, 17:10
1 min leestijd
Digfender: uitdagende tower defense-game voor Android

Digfender is zonder twijfel één van de leukste Android-spellen van dit moment. In deze  tower defense-game moet  je je basis verdedigen door strategisch te werk te gaan.

Lees verder na de advertentie.

Dit doe je in Digfender

Digfender is een game waarin je een einde moet maken aan het kwaad dat zich onder een groot kasteel bevindt. Het spel speelt zich onder de grond af en het is de bedoeling dat je vijanden verslaat met torens en andere wapens die je neerzet. Net als in andere tower defense games lopen de vijanden automatisch van punt A naar B en moet jij voorkomen dat ze hun eindbestemming bereiken. Gebeurt dat namelijk wel, dan is het direct game over en moet je opnieuw beginnen.

Op het scherm zie je diverse plekken waar je je torens kunt neerzetten. Daarbij  is het zaak om goed na te denken:  wil je bijvoorbeeld een zwaar kanon direct aan het begin van het level plaatsen of heb je liever meerdere wapens om in één keer meerdere vijanden uit de weg te ruimen? Elke tegenstander heeft zijn eigen sterkten en zwaktes, en verdient dus een andere aanpak.

Om Digfender uit te spelen dien je ruim 60 levels te doorlopen en daarnaast  is er nog een survivalmodus waarin je zoveel mogelijk punten moet  scoren. Hiermee ga je vervolgens de ranglijsten op. De game  is gratis te spelen, maar toont wel advertenties tijdens  het spelen. Die worden weggehaald  met in-app aankoop.

Digfender voor Android downloaden

Digfender is via onderstaande link te downloaden. Voor de installatie heb je 78MB aan vrije opslagruimte en Android 2.3 of hoger nodig.

Download Digfender in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's