De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Digitaal je handtekening zetten met SignMyPad

Redactie
7 augustus 2011, 18:08
1 min leestijd
Digitaal je handtekening zetten met SignMyPad
Digitaal je handtekening zetten met SignMyPad

Als je ooit een PDF’je heeft ontvangen waar je je handtekening op moest zetten zal je weten dat dit bijzonder veel werk kan zijn. Zo moet je eerst het document uitprinten, je handtekening erop zetten, document weer inscannen en vervolgens weer terugsturen naar diegene van wie je het bestand ontvangen had. SignMyPad komt met een tijd- en papierbesparende oplossing. Met de app kun je rechtstreeks in het PDF’je een handtekening zetten en vervolgens weer terugsturen.

Naast rechtstreeks mailen heeft de app ook dropboxintegratie. Zo kun je eenvoudig digitaal ondertekende documenten via je telefoon of tablet opslaan en op een ander appparaat openen. De makers raden aan om als je een telefoon gebruikt deze in landschapmodus te gebruiken, de tabletapp zou het beste in portretmodus werken. Naast de normale versie van de app is er ook een pro-variant. Naast handtekeningen kun je hier ook tekst, datums en je GPS-locatie aan PDF-bestanden toevoegen.

Lees verder na de advertentie.

De professionele versie van SignMyPad kost normaal 70 euro, maar is nu tijdelijk afgeprijsd naar 7,06 euro. Voor de normale versie moet je 2,82 euro neerleggen. Beide versies van de app zijn te vinden in de Android Market en vereisen minimaal Android 2.1.

Downloaden via Android Market: SignMyPad (€2,82)

Downloaden via Android Market: SignMyPad Pro (Tijdelijk 7,06 euro, normaal €70,10 euro)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu