Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Digitale folders op je Android-apparaat bekijken met Reclamefolder

Redactie
8 januari 2012, 17:56
2 min leestijd
Digitale folders op je Android-apparaat bekijken met Reclamefolder
Digitale folders op je Android-apparaat bekijken met Reclamefolder

Een fenomeen dat wellicht dreigt te verdwijnen door de opkomst van het internet is de papieren reclamefolder. Daarnaast hebben steeds minder mensen hebben de tijd om de stapel papier die door de brievenbus wordt geduwd door te nemen van begin tot eind, maar dit kan nu ook eenvoudiger. Met de Reclamefolder Android-app van de Nederlandse website Reclamefolder.nl kun je alle aanbiedingen overzichtelijk op je Android-telefoon of tablet bekijken.

De reclamefolders van bijna alle grote winkelketens zijn via de app te benaderen. Deze zijn ook onderverdeeld in categorieen zoals Elektronica, Supermarkt en Telecom. Zo kan je als je je huis gaat verbouwen de categorie Bouwmarkt selecteren waarbij je folders te zien krijgt van zaken als Praxis, Formido, Karwei en Doeland. De app is ideaal als je het fijn vindt om door folders te bladeren om te weten te komen wat er allemaal in de aanbieding is. Een handige extra is dat de app Reclamefolder ook gebruik kan maken van je locatie zodat je alleen maar folders te zien krijgt van winkels in de buurt.

Lees verder na de advertentie.

De folders in de app zijn steeds de nieuwste folders waardoor je altijd op de hoogte bent van de laatste aanbiedingen. Papieren folders worden niet altijd bezorgd of te laat, iets waar je bij Reclamefolder niet bang voor hoeft te zijn. Daarnaast kunnen papieren folders ook snel zoek raken in de krantenbak. Besluit je om alleen nog maar digitale folders te lezen dan kun je ervoor kiezen om geen papieren folders meer te ontvangen in je brievenbus, iets wat ook nog goed is voor het milieu.

Jammer genoeg is het niet mogelijk met de Android-app om op specifieke producten te zoeken, iets wat veel zoekwerk zou kunnen besparen. Ook kun je als je een aanbieding hebt gevonden deze niet naar eenvoudig naar jezelf mailen of opslaan via een online notitiedienst. Je kan natuurlijk wel een screenshot maken van het scherm met daarop de aanbieding. Reclamefolder – Folders online is gratis te downloaden in de Android Market, wel heb je minimaal Android 2.2 Froyo nodig om de applicatie te kunnen draaien.

Downloaden via Android Market: Reclamefolder – Folders Online (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu