Discount Apps: blijf op de hoogte van alle Play Store-kortingen
Discount Apps

Discount Apps

Gratis

Onze score

8

Iedere dag bieden veel app-ontwikkelaars hun apps aan tegen lagere prijzen, maar de Play Store zelf heeft hier geen handig overzicht van. Met Discount Apps vind je eenvoudig alle Play Store kortingen.

Check alle Play Store kortingen met Discount Apps

Discount Apps geeft je dagelijks een lijstje met alle apps die op die dag met korting in de Play Store staan. Ook apps die korting bieden op in-app-aankopen verschijnen hier. Het lijstje zet je gemakkelijk naar je hand, waarbij je kunt filteren op munteenheid, land of alleen kortingen voor hele apps. Zo zie je alleen de deals die ook in Nederland gelden, zodat je niet voor teleurstellingen komt te staan.

Als je liever een paar specifieke apps in de gaten wil houden, kun je verschillende soorten notificaties instellen. De app heeft de optie om een push-notificatie te sturen als één van deze apps in prijs verlaagd zijn, maar je kunt ook kiezen voor een bericht in je mailbox. Daarnaast bevat de app een tabblad op het hoofdscherm waar alle apps die jij volgt onder elkaar staan.

Naast ongeveer 2,5 miljoen Android-apps checkt Discount Apps ook andere platforms. Zo worden er dagelijks meer dan twee miljoen iOS-apps gecheckt, naast een kleine half miljoen Windows-apps. Je kunt dus ook voor je vrienden met iPhones checken of er kortingen voor ze klaarstaan.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Discount Apps is tevens te gebruiken op de desktop. Op de website kun je dezelfde filters instellen als in de app en kun je eenvoudig doorklikken naar de Play Store-pagina’s van alle apps. Bovendien krijg je als ontwikkelaar toegang tot een api, zodat je ook in je eigen projecten app-kortingen kunt publiceren.

Discount Apps downloaden

Discount Apps vind je gratis in de Play Store. Om de app te gebruiken heb je minimaal Android 4.0 of hoger nodig.

Download Discount Apps in Google Play (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.