Disqus Mobile: reacties op afstand goedkeuren of verwijderen

Redactie
7 oktober 2010, 16:23
1 min leestijd
Disqus Mobile: reacties op afstand goedkeuren of verwijderen
disqus-android

Wie heeft er tegenwoordig geen eigen blog of website? Eén van de moeilijkste dingen tijdens het oprichten van een website is het opbouwen van een community. Het is lastig om actieve bezoekers te vinden die reacties achterlaten. Disqus is een manier om het plaatsen van reacties iets uitnodigender te maken. Met Disqus (ook als WordPress-plugin verkrijgbaar) wordt het reactiesysteem van jouw blog of website in één seconde veranderd, waardoor het voor bezoekers nog makkelijker is om een opmerking achter te laten. Bezoekers kunnen hun Twitter of Facebook-gebruikersnaam gebruiken om in te loggen op jouw blog. Daarnaast mogen bezoekers elkaar beoordelen. Zo verdwijnen kwetsende opmerkingen als sneeuw voor de zon. Disqus heeft een eigen mobiele applicatie voor Android geïntroduceerd. Hiermee kun je reacties op jouw blog of website op afstand goedkeuren, verwijderen of in de spamfolder gooien.

De applicatie biedt meerdere voordelen. Zo kun je de reacties filteren, zodat je alleen de berichten te zien krijgt die nog niet zijn goedgekeurd of die door anderen zijn gemarkeerd. Daarnaast houdt de app je door middel van notificaties op de hoogte van nieuwe reacties. Op zoek naar een specifieke reactie? Gebruik dan de zoekfunctie van de applicatie!

Lees verder na de advertentie.

Je hebt natuurlijk wel een Disqus-gebruikersnaam en wachtwoord nodig om de mobiele applicatie te gebruiken. Deze kun je gemakkelijk aanmaken op de website van Disqus.

De Disqus-applicatie is beschikbaar in de Android Market. Scan de onderstaande QR-code om de app binnen te halen.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's