Documents To Go v2.0 voor Android beschikbaar, met gratis Word- en Excel-viewer
Redactie

documents to goOntwikkelaar DataViz heeft een update voor Documents To Go uitgebracht. Versie 2.0 bevat twee belangrijke verbeteringen: ondersteuning voor PDF en PowerPoint. Ook is er nu ondersteuning voor Live Folders: je voegt een Documents To Go Live Folder aan je startscherm toe om snel toegang te krijgen tot recent gebruikte bestanden. In de Android Market vind je nu twee versies van Documents To Go: de betaalde versie met alle functionaliteit ($30) en een eenvoudige gratis versie met Word- en Excel-viewers.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Heb je geen behoefte om Word- en Excel-bestanden onderweg te bewerken, dan ben je dus met de gratis viewer net zo goed af. Meer informatie over de software is hier te vinden: Documents To Go voor Android.

Hieronder zie je drie screenshots:

DataViz heeft ook een nieuwe betaversie van RoadSync uitgebracht. RoadSync is de Exchange ActiveSync-applicatie waarmee je je Android-toestel synchroniseert met een Exchange-server. RoadSync beta 5 is vooral gericht op het toevoegen van agendafuncties, omdat hier veel om werd gevraagd. In de agenda-view kun je goed zien welke afspraken eraan komen. In RoadSync kun je ook een vergaderverzoek accepteren en afwijzen. Er is ook en agenda-widget toegevoegd, zodat je je komende afspraken altijd onder handbereik hebt op je homescreen.

Meer info: Blog DataViz
Via: DataViz op Twitter

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.