De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Speel tegen jezelf in het strategische Does Not Commute

Wouter Nijsen
25 april 2015, 19:09
2 min leestijd
Speel tegen jezelf in het strategische Does Not Commute

Does Not Commute is een nieuwe game die de moeite waard  is door zijn strategische opzet  en fraaie uiterlijk. Het unieke is echter dat je het tegen jezelf opneemt.

Lees verder na de advertentie.

Strategisch racen in Does Not Commute

Sinds een aantal dagen is Does Not Commute, een nieuwe strategische racegame, in Google Play te vinden. Dat racen gaat echter op een andere manier dan je zou verwachten, want Does Not Commute is geen traditioneel autospelletje. In de game is het de bedoeling om allerlei autootjes van punt A naar B te loodsen. Je legt kleine afstanden af, maar toch moet je je hoofd erbij houden.

Nadat je een auto naar een  bestemming hebt gereden, zul je `m namelijk in de volgende ‘ronde’ weer tegenkomen. Dit herhaalt zich meerdere keren  en resulteert al snel in een chaotische verkeerssituatie,  waarin je moet voorkomen dat je  tegen de door jouw bestuurde auto`s botst. Je speelt dus als het ware tegen jezelf.

In principe heb je één minuut om alle auto`s succesvol naar hun bestemming te loodsen, al zijn er onderweg ook speciale tokens op te pikken die je wat extra tijd geven. De `Rewind`-knop linksboven kun je gebruiken om mislukte pogingen ongedaan te maken, al worden er dan ook enkele seconden van de teller getrokken.

Does Not Commune ziet er daarnaast prachtig uit, wat vooral komt door de toffe stijl en fraaie lichteffecten. De korte beschrijvingen van de inzittenden van de auto`s, die je ziet wanneer je aan een nieuwe ronde begint, zorgen er verder voor dat het stadje echt tot leven komt.

Does Not Commute voor Android downloaden

Does Not Commute is gratis via onderstaande link te downloaden en vrij van advertenties. Wel is er een premiumversie van de game beschikbaar, die 2,19 euro kost en checkpoints beschikbaar maakt. Het spel vereist Android 2.3 of nieuwer en is 39MB groot.

Download Does Not Commute in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu