De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Dolphin Browser HD 8.0 krijgt nieuwe interface

Redactie
12 april 2012, 18:30
1 min leestijd
Dolphin Browser HD 8.0 krijgt nieuwe interface
Dolphin Browser HD 8.0 krijgt nieuwe interface

De populaire Dolphin Browser HD 8.0 heeft een grote update gekregen. De interface is aangepast zodat het gemakkelijker is om op Android-tablets te surfen. Zo is er meer nadruk gelegd op Sonar. Deze is dusdanig aangepast zodat je beter spraakgestuurd kan zoeken. Ook zijn er meer gestures toegevoegd. De menubalk is iets aangepast zodat bookmarks en add-ons sneller te benaderen zijn. Door het speciale contextmenu zijn functies als tekstselectie en zoeken in een pagina vlug te benaderen met een lange druk op het scherm.

Vooral de fanatieke gebruikers van de Dolpin Browser zullen blij zijn met de verbeteringen. Het maakt dat de browser een stuk fijner te gebruiken is. Vooral het sneller benaderen van add-ons is zeer tijdbesparend. Bekende add-ons zijn Dolphin Translate, Dolphin Screen Cut en Dolphin Tweet. Naast de eerder genoemde verbeteringen zou de browser ook weer een stukje stabieler moeten zijn.

Lees verder na de advertentie.

Dolphin Browser HD is gratis te downloaden in Google Play. Deze versie is geoptimaliseerd voor tablets. Telefoongebruikers kunnen Dolphin Browser® Mini installeren die nagenoeg dezelfde functies heeft als haar grotere tabletbroer.

Downloaden via Android Market: Dolphin Browser® HD (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu