Dolphin HD 4.0: ondersteuning voor twaalf talen en verbeterde UI

Redactie
28 oktober 2010, 19:56
1 min leestijd
Dolphin HD 4.0: ondersteuning voor twaalf talen en verbeterde UI
dolphin browser

De populaire Dolphin Browser HD is geüpdatet naar versie 4.0. Enkele bugs zijn uit de browser gesloopt en daarnaast bevat versie 4.0 nieuwe mogelijkheden, zoals de ondersteuning voor twaalf verschillende talen, een verbeterde gebruikersomgeving (UI) en daarnaast is de mogelijkheid om bladwijzers in mappen op te slaan toegevoegd.

Dolphin heeft meerdere tabbladen, volledige multitouch, een ingebouwde downloader voor YouTube-filmpjes en browser-extensies. Perfect dus voor toestellen zoals de Nexus One en HTC Desire. Bij Dolphin kun je met een vinger door miniatuurweergaven van websites bladeren. Al met al een goede vervanger voor de standaard webbrowser op je Android-toestel. Voor gebruikers die nog niet aan Android 2.0 toe zijn is de oude versie nog verkrijgbaar.

Positief aan Dolphin HD is dat je allerlei extra applicaties kunt downloaden, die de browser uitrusten met nog meer mogelijkheden. Zo zijn er verschillende thema’s te downloaden en kun je met een bepaalde applicatie bladwijzers opslaan op je SD-kaart.

Lees verder na de advertentie.

Qua snelheid is Dolphin HD geen topper. Hoewel de browser sneller is dan Fennec Alpha, moet deze het afleggen tegen alternatieven als Skyfire 2.0, Opera Mini en de standaardbrowser op Android 2.2.

Toch een keer proberen? Download de applicatie door de QR-code onder dit artikel te scannen.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's