De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Doodle Physics: tekenen en gamen tegelijk

Redactie
3 oktober 2011, 19:30
1 min leestijd
Doodle Physics: tekenen en gamen tegelijk
Doodle Physics: tekenen en gamen tegelijk

In Doodle Physics moet je proberen met een balletje een gele ster te bereiken. Niets bijzonder, maar de manier waarop je het balletje moet bewegen wel. Dit doe je door je eigen voorwerpen te tekenen. Deze kun je op allerlei manieren gebruiken, zolang je maar niet de zwarte sterren aanraakt die de weg van het balletje versperren. Hoewel het puzzelspel er eenvoudig uitziet en de opzet niet al te moeilijk is, zit de gameplay goed in elkaar.

Het begin van Doodle Physics is nog vrij eenvoudig, maar al vlug wordt het moeilijker. Aangezien er meer dan 150 levels zijn, ben je wel even bezig om het spel uit te spelen. Doodle Physics blinkt vooral uit door de simpele lay-out en de goede bediening. Je tekent een voorwerp waarmee je meteen mee aan de slag kunt. Het ontbreekt wel aan extra features zoals de integratie van een gamersnetwerk of de koppeling met sociale netwerken.

Lees verder na de advertentie.

Er is een gratis versie van Doodle Physics maar daar kun je niet alle levels mee spelen. Dan zal je toch echt 99 eurocent moeten neerleggen. Je hebt minimaal Android 2.1 nodig om de game te kunnen spelen. Omdat de game grafisch niet zo zwaar is, kan deze op bijna alle Android-telefoons gespeeld worden.

Downloaden via Android Market: Doodle Physics LITE (gratis)

Downloaden via Android Market: Doodle Physics (€0,99)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu