De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Dormi is de babyfoon-app voor het smartphonetijdperk

Redactie
18 april 2015, 16:27
2 min leestijd
Dormi is de babyfoon-app voor het smartphonetijdperk

Dormi maakt van jouw oude Android-smartphone of -tablet een babyfoon, die je met verschillende nieuwere Android-toestellen kunt verbinden om zo jouw kind in de gaten te houden – zelfs als er een flinke afstand tussen de apparaten zit.

Lees verder na de advertentie.

De app heeft de mogelijkheid om jouw kind in de gaten te houden via de camera, waarmee je op elk gewenst moment de videofeed vanaf het gekoppelde Android-apparaat kunt bekijken. Ook is er een slimme geluidsindicator aanwezig, waarbij Dormi geluiden van de baby herkent en op de gekoppelde Android-apparaten een melding toont. Via een knop kun je dan jouw stem door het Android-apparaat laten horen, net als bij een babyfoon.

Dit kun je met Dormi

Een handigheidje van Dormi is dat de app naast wifi en mobiele data – waarbij het verbruik netjes wordt aangegeven in een speciaal infoblokje binnen de app – ook zonder actieve internetverbinding werkt. Zo kun je Dormi-apparaten met elkaar laten verbinden via wifi-direct en de hotspot-functie van Android. Als de verbinding met het apparaat bij de baby wordt verloren, krijg je hier ook direct een melding van.

Verder is Dormi voorzien van het Material Design van Android Lollipop en kun je handmatig de sensitiviteit van de microfoon instellen. De laatste update van de app, die het nieuwe design bracht, zorgt er ook voor dat de app nog minder energie verbruikt en dat de kort vertraging in beeld en audio is verdwenen.

Download Dormi

Dormi is gratis te downloaden in Google Play voor apparaten met Android-versie 2.3 en hoger. Dormi werkt met een abonnementsmodel, waarbij je voor 0,99 dollar  een maandabonnement kunt afsluiten. Een jaarlijks abonnement kost 4,99 dollar, een abonnement voor het leven 6,99 dollar. De app is elke maand voor vier uur gratis te gebruiken.

Download Dormi in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu