Dotello: geinige puzzelgame aapt Two Dots na

Gijs Ettes
29 april 2015, 13:21
1 min leestijd
Dotello: geinige puzzelgame aapt Two Dots na

Dotello is een geinige nieuwe puzzelgame voor Android waarin het de bedoeling is om lijnen met drie stippen te maken door ze te verplaatsen of te verwisselen.

Lees verder na de advertentie.

Lijnen trekken en kleuren combineren

In een beperkt aantal zetten moet je zoveel mogelijk punten zien te verzamelen. In elk level moet je een minimaal aantal punten behalen en alles wat daar bovenop komt, draagt bij aan een hogere score. Door de koppeling te maken met Facebook kun je vrienden uitdagen en scores vergelijken, al is dit niet verplicht.

dotello android

Je kunt in Dotello horizontale, vertikale en diagonale lijnen maken van dezelde kleur. Bij elke zet verschijnen er meerdere gekleurde bolletjes op het speelveld die je moet wegspelen. Het spelconcept heeft veel weg van het populaire Two Dots, al probeert Dotello zich te onderscheiden met power-ups en bolletjes met speciale functies. Maak bijvoorbeeld een lijn van vier bolletjes met dezelfde kleur en er verschijnt een joker, die elke kleur kan aannemen en gebruikt kan worden voor je volgende zet.

Wat Dotello vooral lastig maakt, is dat bij elke zet nieuwe bolletjes verschijnen. Is het speelveld helemaal gevuld, dan is het game over en kun je opnieuw beginnen.

Dotello downloaden

Via onderstaande link kun je de puzzelgame downloaden. Dotello is gratis en volledig Nederlandstalig, maar wel voorzien van in-app aankopen en advertenties. Deze zijn tegen betaling weg te halen, maar zitten de actie gelukkig niet al te veel in de weg.

Download Dotello in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu