De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Download: Asphalt 8 Airborne gratis speelbaar op Android

Gijs Ettes
6 november 2013, 17:14
1 min leestijd
Download: Asphalt 8 Airborne gratis speelbaar op Android
Asphalt 8 Airborne

Ontwikkelaar Gameloft heeft racespel Asphalt 8 Airborne gratis speelbaar gemaakt voor Android en iOS. De game, die eind augustus verscheen in beide app-stores, kostte voorheen 89 cent, maar is nu dus gratis te downloaden. Wel bevat dit achtste deel in de Asphalt-serie in-app aankopen.

In Asphalt 8 Airborne heb je de beschikking over 47 fraaie bolides, waaronder de Bugatti Veyron, Ferrari FXX en Pagani Zonda R. De naam Airborne slaat op het feit dat je dit keer in de lucht kunt springen met je auto, om zo kortstondig te zweven.

Lees verder na de advertentie.

Asphalt 8 Airborne nu helemaal gratis

Net als zijn voorgangers ziet Asphalt 8 Airborne er weer fraai uit. Er zijn 9 verschillende soorten tracks om te ontdekken in omgevingen als Venetië, de woestijn van Nevada en het barre IJsland. De focus ligt wederom op het uithalen van halsbrekende toeren en het vinden van de beste sluiproutes.

Daarnaast zijn er 180 evenementen om te spelen en de carrièremodus biedt net wat meer diepgang. Je kunt het zowel opnemen tegen computergestuurde tegenstanders als (asynchroon) tegen vrienden en desgewenst je prestaties vergelijken op de leaderboards.

Download: Asphalt 8: Airborne (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu