De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Download: Crazy Taxi voor Android nu gratis in aanloop naar nieuwe release

Gijs Ettes
15 maart 2014, 14:39
1 min leestijd
Download: Crazy Taxi voor Android nu gratis in aanloop naar nieuwe release
Crazy Taxi

De klassieke en – in 1999 althans – razend populaire racegame Crazy Taxi is tot en met 19 maart gratis te downloaden in Google Play. Het betreft de volledige versie met alle spelmodi en uiteraard de bekende tunes van The Offspring en Bad Religion. In Crazy Taxi bestuur je een knalgele taxi en is het de bedoeling om forenzen zo snel mogelijk van punt A naar punt B te brengen. Daarbij moet je slim gebruikmaken van afkortingen, grote schansen en je handrem. Hoe sneller je aankomt op de plaats van bestemming, des te hoger je fooi en tijdswinst.

Overigens is het vervolg, Crazy Taxi City Rush, naar verwachting eind deze maand al gratis beschikbaar voor Android. De game wordt ontwikkeld door de studio achter Sonic Dash en is geoptimaliseerd voor gebruik op mobiele apparaten. Daardoor heb je niet de volledige besturing over je taxi, maar moet je middels veegbewegingen tegemoetkomend verkeer ontwijken. Daarnaast kun je via social media je progressie delen en je taxi upgraden. Waarschijnlijk spelen ook in-app aankopen een rol in de game.

Lees verder na de advertentie.

Crazy Taxi City Rush zal daarnaast muziek bevatten van enkele populaire indiebands, maar welke dit precies zijn, is nog niet bekend. De eerste game in de serie kun je downloaden via de link hieronder.

Download: Crazy Taxi Free (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu