Download de bèta van Beejive voor Android

Redactie
25 augustus 2010, 10:24
1 min leestijd
Download de bèta van Beejive voor Android
Beejive voor Android

De bèta van Beejive voor Android is beschikbaar. Oorspronkelijk was het de bedoeling dat 400 gebruikers de app gingen testen, maar ondertussen is de APK publiekelijk beschikbaar gesteld. Met Beejive bundel je verschillende chatprogramma’s en sociale media in één applicatie, zoals MSN, Facebook en AIM. Volg je vrienden overal waar ze gaan en laat van je horen.

De app ziet er erg clean uit en werkt prima. Je ziet precies welke vrienden online zijn en wat ze doen. De chat-pagina lijkt erg veel op de SMS-applicatie voor de iPhone. Met groene en witte tekstballonnen worden gebruikers op de hoogte gehouden van nieuwe berichten.

Onze collega’s van Androinica hebben een filmpje gemaakt van Beejive in werking. Deze is helemaal onderaan te zien. Zelf proberen? Download het APK’tje, zet de app op de SD-kaart en installeer deze met een programma als appInstaller.

Lees verder na de advertentie.

Let op: het gaat nog om een bèta-versie van de applicatie, dus bepaalde punten worden nog verbeterd. Kom je bugs tegen? Meld het de ontwikkelaar!

Via: Androinica

Categorie: Communicatie
Spotlights: Facebook, Google Play

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's