Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Download de handige CyanogenMod cLock voor iedere Android

Gijs Ettes
21 augustus 2013, 17:04
1 min leestijd
Download de handige CyanogenMod cLock voor iedere Android
cyanogenmod clock

De CyanogenMod cLock doet wat hij moet doen en ziet er goed uit. De widget voor je home- en lockscherm biedt bovendien toegang tot Yahoo! Weather en je Google Agenda. cLock was eerst alleen samen met CyanogenMod zelf beschikbaar, maar een fijne ontwikkelaar op xda-developers heeft CyanogenMods cLock los beschikbaar gemaakt.

Lees verder na de advertentie.

De CyanogenMod cLock laat je bijzonder veel instellen voor een gratis klok-widget. Zo kun je standaardzaken instellen als analoog of digitaal, of alarmen worden getoond, of je het huidige weer bij je tijd wilt en wat voor lettertypen je wilt gebruiken.

Je agenda bijhouden vanuit CyanogenMod cLock

cLock geeft je echter ook de mogelijkheid om je agenda in de gaten te houden. Zo is het onder andere mogelijk om door een lijst van aankomende gebeurtenissen te scrollen, en kun je met een tik op het scherm meteen alles inzien over een afspraak. Als je iets echt niet wilt vergeten, kun je een bepaalde afspraak laten opvallen door een highlight.

Als je ook gebruik wilt maken van CyanogenMod cLock, is het apk-bestand hier vinden. Als je niet precies weet hoe je zo’n bestand installeert, is het verstandig om AndroidPlanets handige handleiding voor apk-bestanden op je Android-toestel installeren te bekijken.

CyanogenMod cLock is alleen beschikbaar voor apparaten met Android 4.2 of hoger.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu