De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Download: Efteling Android-app nu beschikbaar in de Play Store

Gijs Ettes
18 november 2013, 20:15
1 min leestijd
Download: Efteling Android-app nu beschikbaar in de Play Store
Efteling Android-app

Naast een app voor iOS heeft de Efteling nu ook een applicatie voor Android gelanceerd. Deze is gratis te downloaden en werkt met Android 2.3.3 (Gingerbread) en hoger.

Met de Efteling Android-app is het mogelijk je bezoek aan het park tot in de puntjes voor te bereiden. Ook krijg je direct informatie over je favoriete attracties en zie je op een kaartje waar je je bevindt en hoe je het snelste bij bijvoorbeeld de Pyton of Droomvlucht komt.

Lees verder na de advertentie.

Plan je bezoek met de Efteling Android-app

De Efteling Android-app is dan ook niet te missen voor wie regelmatig in het pretpark komt of een er bezoekje aan plant. De app toont de wachttijden bij attracties en geeft informatie over wanneer diverse shows beginnen en wat de weersverwachtingen zijn. Op de overzichtskaart die is te bereiken via het tabblad ‘Kaart’ zie je waar je je bevindt en kun je op attracties tikken voor meer details. Daarnaast kun je ze aan je favorieten toevoegen.

Ook handig is dat de Efteling Android-app updates bevat met betrekking tot seizoensgebonden attracties, zoals die tijdens de Winter Efteling. Via tabblad ‘Mijn dag’ kun je ten slotte een planning maken van wat je precies wilt doen tijdens je bezoek aan het pretpark.

Download: Efteling (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu