De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Download: Google+ app update introduceert foto- en videobewerking

Gijs Ettes
30 oktober 2013, 8:48
1 min leestijd
Download: Google+ app update introduceert foto- en videobewerking
Google+ app update

Google heeft aangekondigd dat de Google+ app update een aantal fijne nieuwe features met zich meebrengt. Zo introduceert de app een pakket bewerkingsfuncties genaamd Auto Awesome.

Daarnaast is Google+ Photos geüpdatet, is er een nieuw menu om content te delen, kunnen berichten naar een andere taal worden vertaald en is de locatiewidget vernieuwd.

Lees verder na de advertentie.

Google+ app update voegt Auto Awesome toe

De meest bijzondere toevoeging die de Google+ app update introduceert, is Auto Awesome. Met deze functie, die vooralsnog met een beperkt aantal Android 4.3-apparaten werkt, kun je foto’s in Google+ bewerken en je eigen GIFs maken.

Eerder ontving de Hangouts app voor Android al ondersteuning voor GIFs. Auto Awesome laat je daarnaast actieshots creëren en toeristen verwijderen uit je favoriete vakantiefoto.

Google+ app update

Met Auto Awesome Movies is hetzelfde mogelijk, maar dan met filmpjes. Je kunt vanuit de app videoclips aan elkaar plakken, muziek toevoegen en Google+ deze met elkaar laten synchroniseren, zodat er een lekkere flow in het filmpje komt.

Zelf bepaal je de lengte van de video, waarna Google+ de rest doet. Auto Awesome Movies heeft veel weg van de functie Video Highlights die bijvoorbeeld is terug te vinden in de HTC One.

Download: Google+ 4.2 met Auto Awesome (vroege build, Android 4.3+ vereist)

Lees meer over Google

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu