Download: Google+ app update introduceert foto- en videobewerking

Google+ app updateGoogle heeft aangekondigd dat de Google+ app update een aantal fijne nieuwe features met zich meebrengt. Zo introduceert de app een pakket bewerkingsfuncties genaamd Auto Awesome.

Daarnaast is Google+ Photos geüpdatet, is er een nieuw menu om content te delen, kunnen berichten naar een andere taal worden vertaald en is de locatiewidget vernieuwd.

Google+ app update voegt Auto Awesome toe

De meest bijzondere toevoeging die de Google+ app update introduceert, is Auto Awesome. Met deze functie, die vooralsnog met een beperkt aantal Android 4.3-apparaten werkt, kun je foto’s in Google+ bewerken en je eigen GIFs maken.

Eerder ontving de Hangouts app voor Android al ondersteuning voor GIFs. Auto Awesome laat je daarnaast actieshots creëren en toeristen verwijderen uit je favoriete vakantiefoto.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Google+ app update

Met Auto Awesome Movies is hetzelfde mogelijk, maar dan met filmpjes. Je kunt vanuit de app videoclips aan elkaar plakken, muziek toevoegen en Google+ deze met elkaar laten synchroniseren, zodat er een lekkere flow in het filmpje komt.

Zelf bepaal je de lengte van de video, waarna Google+ de rest doet. Auto Awesome Movies heeft veel weg van de functie Video Highlights die bijvoorbeeld is terug te vinden in de HTC One.

-> Lees alles over Google+ in ons uitgebreide artikel Google+ Android

Download: Google+ 4.2 met Auto Awesome (vroege build, Android 4.3+ vereist)

Lees meer over Google

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.