Download nu de nieuwe Android 4.3 camera

Redactie
27 juni 2013, 16:45
1 min leestijd
Download nu de nieuwe Android 4.3 camera

De nieuwe camera-app, die vermoedelijk van Android 4.3 is, kan worden gedownload en geïnstalleerd. De Android 4.3 camera, die al eerder uitlekte, wordt bij de nieuwe toestellen van de Play Store geleverd. De verwachting is nog steeds dat de nieuwe interface met Android 4.3 (Jelly Bean) wordt geïntroduceerd. De grote verandering in de geüpdate camera-app is het nieuwe navigatiemenu.

Dit menu wordt als een boog op het scherm geplaatst waarna het voor de gebruiker gemakkelijker moet zijn om de app met één vinger te bedienen. Het navigatiemenu van de camera-app wordt in de huidige stock Android-versie als een cirkel weergegeven. Hierdoor is het moeilijker om de beste opties in te stellen of snel een functie te activeren.

Lees verder na de advertentie.

Daarnaast kan in de nieuwe camera-app de volumeknoppen als de shutterknop worden gebruikt. Hierdoor hebben gebruikers de mogelijkheid om met de volumeknoppen een foto te schieten.

Android 4.3 camera downloaden

De Android 4.3 camera is via deze link te downloaden. Hoe je een apk-bestand installeert, lees je in onze handleiding apk-bestanden op je Android-toestel installeren. Bij een Nexus-toestel worden zowel de camera- als galerij-app vervangen, bij andere Android-toestellen wordt de camera-app naast de huidige camera- en galerij-app geïnstalleerd.

We hebben de app zelf geïnstalleerd en getest en kunnen bevestigen dat de camera-app werkt

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's