Download: SwiftKey Beta voegt aanpasbaar toetsenbord toe

Gijs Ettes
19 oktober 2013, 19:00
1 min leestijd
Download: SwiftKey Beta voegt aanpasbaar toetsenbord toe
SwiftKey Beta

De onlangs uitgebracht SwiftKey Beta 4.3.0.139 voegt een geheel nieuwe functie toe. Je kunt nu het virtuele keyboard pakken en deze elders op het scherm plaatsen, vergroten of verkleinen en opsplitsen.

Dit zorgt voor meer flexibiliteit voor gebruikers die het toetsenbord op verschillende apparaten gebruiken. De makers noemen de update ‘Layouts for Living’ en hebben de nieuwe SwiftKey Beta direct ter beschikking gesteld voor geïnteresseerden.

Lees verder na de advertentie.

Meer flexibiliteit met SwiftKey Beta

De SwiftKey Beta maakt het toetsenbord flexibeler en biedt gebruikers veel meer mogelijkheden om het – letterlijk – naar hun hand te zetten. Zo kan het handig zijn om op een smartphone een kleiner keyboard in te stellen en te gebruiken, terwijl je op tablets doorgaans meer ruimte hebt voor een volwaardig toetsenbord.

SwiftKey Beta heeft ook een aantal bugfixes gekregen en introduceert betere tekstvoorspelling, waardoor je typsnelheid toeneemt. Daarnaast zijn er drie nieuwe toetsenbord-modi toegevoegd. Compact maakt het makkelijker om met één vinger te typen terwijl Thumb het typen met een duim versimpelt. Full biedt een volledig qwerty-toetsenbord dat ideaal is voor tablet-gebruikers die veel documenten en e-mails willen opstellen.

Download: SwiftKey Beta 4.3.0.139 (12.9MB)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu