Download: WhatsApp batterijverbruik verminderd met nieuwe versie

whatsapp batterijverbruikWhatsApp heeft een nieuwe app-versie uitgebracht die het WhatsApp batterijverbruik vermindert. Hoewel WhatsApp niet één van de grootste energieverbruikers is – dat is eerder een app als Facebook of Twitter -, kan het batterijverbruik altijd worden verbeterd. Dat wil WhatsApp met de nieuwe app-versie doen die vooralsnog alleen als beta via de officiële website te verkrijgen is.

WhatsApp batterijverbruik wordt verminderd

Met de nieuwe versie wordt het aantal keer dat WhatsApp de smartphone ‘wakker maakt’ verminderd. Dit zorgt ervoor dat de smartphone langer kan ‘slapen’ en zodoende minder energie verbruikt.

WhatsApp meerdere foto’s

De update zorgt er ook voor dat het mogelijk wordt om meerdere foto’s in één keer naar een contactpersoon te versturen. Dit was een groot gemis binnen de app, want het was niet mogelijk om voorheen gemakkelijk meerdere foto’s te versturen. In de nieuwe app-versie kun je, nadat je een foto in de galerij hebt geselecteerd, optioneel extra foto’s toevoegen.

Nieuwe WhatsApp voor Android installeren

Download de nieuwe WhatsApp als apk-bestand. Hoe je een apk-bestand installeert, lees je in onze handleiding apk-bestanden op je Android toestel installeren. Het is daarbij gewoon mogelijk om officiële updates te krijgen via de Play Store als deze app-versie is geïnstalleerd. Als WhatsApp de update definitief doorvoert, wordt deze vanzelf in de Play Store beschikbaar.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Alles uit WhatsApp halen?

Lees ook alles wat je moet weten over WhatsApp Android en de beste keuze voor een WhatsApp alternatief.

WhatsApp nieuws

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.