De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Download: maak WhatsApp helemaal persoonlijk met WhatsApp Plus

Gijs Ettes
4 februari 2014, 17:02
1 min leestijd
Download: maak WhatsApp helemaal persoonlijk met WhatsApp Plus
WhatsApp Plus

WhatsApp Plus, de onofficiële versie van de populaire chat-app is terug van weggeweest. Via de officiële website is deze zwaar aangepaste versie van WhatsApp gratis te downloaden. Dat moet echter wel buiten Google Play om: in Googles eigen app-winkel is WhatsApp Plus niet te vinden.

Qua functionaliteit is WhatsApp Plus vergelijkbaar met het officiële WhatsApp, met het verschil dat je de app volledig kunt personaliseren. Zo kun je alternatieve thema’s inschakelen, de hoofd- en chatschermen aanpassen, de stijl van tekstwolkjes tweaken en bepalen hoe groot tekst en andere elementen worden getoond. Daarnaast kun je instellingen aanpassen met betrekking tot het delen van media, zodat je altijd foto’s verstuurt zonder dat de kwaliteit ervan verloren gaat.

Lees verder na de advertentie.

De mogelijkheden van WhatsApp Plus zijn dan ook bijzonder uitgebreid. Je kunt voor vrijwel elk onderdeel in de chat-app bepalen hoe deze wordt weergegeven en het is tevens mogelijk animaties in of uit te schakelen en de notificatiebalk van een andere kleur te voorzien.

WhatsApp Plus downloaden

Maak je veel gebruik van WhatsApp, dan is de overstap naar WhatsApp Plus dan ook een aanrader. De app heeft dezelfde basisfuntionaliteiten, maar laat je in principe alles zelf instellen.

Zorg er wel voor dat je een back-up van je gesprekken maakt en WhatsApp verwijdert, voordat je met de Plus-versie aan de slag gaat. Vervolgens kun je alle chats uiteraard weer gemakkelijk importeren. Download: WhatsApp Plus (gratis)

Het laatste WhatsApp nieuws op een rijtje

Lees ook onze WhatsApp Android-pagina met alles wat je moet weten over deze chat-app!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu