Download WhatsApp update in Google Play met verbeterd fotobeheer

download whatsapp updateAanrader: download WhatsApp update nu in Google Play, een fijne update die de verteringen van de afgelopen twee bètaversies van WhatsApp combineert. Zo zorgde een recente bètaversie voor een betere wifi-verbinding met WhatsApp (deze is al aan de huidige WhatsApp-app toegevoegd) en is met de laatste bèta het WhatsApp batterijverbruik verminderd. In diezelfde versie maakt het ook mogelijk om meerdere foto`s in één keer naar een contactpersoon te versturen.

download whatsapp updateIn de nieuwe app-versie kun je, nadat je een foto in de galerij hebt geselecteerd, optioneel extra foto`s toevoegen. Een hele fijne feature die veel WhatsApp-gebruikers gaan waarderen.

Ook wordt het aantal keer dat WhatsApp de smartphone `wakker maakt` verminderd. Dit zorgt ervoor dat de smartphone langer kan `slapen` en hierdoor minder energie verbruikt.

Hoewel WhatsApp niet één van de grootste energieverbruikers is – dat is eerder een app als Facebook of Twitter -, kan het batterijverbruik altijd worden verbeterd. Dat wil WhatsApp met de nieuwe app-versie doen.

De nieuwe versie is na enkele weken ook voor het grote publiek beschikbaar en te downloaden in de Google Play.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Download WhatsApp update

De nieuwe versie van WhatsApp is gratis in de Google Play te downloaden.

Download: WhatsApp (gratis)

Alles uit WhatsApp halen?

Lees ook alles wat je moet weten over WhatsApp Android en de beste keuze voor een WhatsApp alternatief.

WhatsApp nieuws

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.