De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Vind je favoriete artiest en tent terug met de Zwarte Cross-app

Gijs Ettes
25 juli 2014, 16:45
1 min leestijd
Vind je favoriete artiest en tent terug met de Zwarte Cross-app

Vandaag is de Zwarte Cross weer van start gegaan. Tot en met zondag staat Lichtenvoorde in het teken van brommers, motoren, tractoren en de nodige artiesten. Om niet verdwaald te raken op het uitgestrekte festivalterrein is er de officiële Zwarte Cross-app die je helpt te navigeren naar je tent, fiets of auto.

Lees verder na de advertentie.

Check het programma en festivalterrein

Daarnaast bevat de app een kaart van het festivalterrein, zodat je precies ziet waar het te doen is. Deze toont waar je de campings, podia, kroegen en eettentjes vindt. Via de tabbladen boven in beeld vind je het nieuwsoverzicht en het programma per dag.

Zo kun je zien welke artiest op elk podium is te vinden en wanneer het optreden start. Als je op een artiest of activiteit klikt, krijg je meer informatie en heb je de mogelijkheid om deze toe te voegen aan je favorieten. Zo geef je als het ware je eigen programma vorm, al kun je niet je favorieten per dag of tijdstip raadplegen.

Download de Zwarte Cross-app

De Zwarte Cross-app is gratis te downloaden en vereist Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) of hoger. Daarnaast heb je een kleine 29MB aan vrije opslagruimte nodig. Hieronder vind je een drietal kleurrijke screenshots van de app.

Download Zwarte Cross in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu