Dr. Mario World vanaf nu te downloaden op je Android

Michel van 't Klaphek
9 juli 2019, 20:12
1 min leestijd
Dr. Mario World vanaf nu te downloaden op je Android

Een dag voor de officiële release staat Dr. Mario World al in de Google Play Store. Het spel is gratis te downloaden, maar er zijn wel in-app aankopen aanwezig.

Lees verder na de advertentie.

Dr. Mario World downloaden op Android

Afgelopen juni kondigde Nintendo aan Dr. Mario World op 10 juli uit te brengen voor Android, maar de game is nu al in de Play Store te vinden. Dr. Mario World downloaden is heel simpel:

  1. Ga op je Android-smartphone naar de app-pagina van de game in de Google Play Store;
  2. Tik op ‘Installeren’ en wacht totdat het spel is gedownload;
  3. Selecteer ‘Openen’ om aan de slag te gaan.

In tegenstelling tot wat je misschien verwacht van een Mario-game, ben je in deze game niet bezig met klimmen en klauteren, maar met puzzelen. De loodgieter met de iconische snor moet namelijk aan gekleurde pilletjes te draaien zodat ze uit beeld verdwijnen. Het uiteindelijke doel is om hiermee virussen te verslaan.

Gratis te spelen

Het spel is helemaal gratis te spelen, maar voor power-ups zul je de portemonnee moeten trekken. Je kunt Dr. Mario World zowel alleen spelen, als met vrienden. In je eentje baan je je een weg door afzonderlijke levels terwijl je met vrienden het tegen elkaar opneemt.

Je hebt continue een internetverbinding nodig: of je nu alleen, of online speelt. De in-app aankopen zijn alleen geldig wanneer je solo speelt zodat je geen oneerlijk voordeel hebt tijdens de multiplayer-modus.

Later deze week volgt de definitieve review van Dr. Mario World. Ben je hier benieuwd naar? Schrijf je dan in voor de Android Planet-nieuwsbrief, of download onze gratis app.

→ Download Dr. Mario World in de Play Store (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu