De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Draw a Stickman: EPIC, met een stokmannetje een episch avontuur spelen

Redactie
21 maart 2014, 18:51
1 min leestijd
Draw a Stickman: EPIC, met een stokmannetje een episch avontuur spelen
Draw a Stickman EPIC Android

In de Draw a Stickman EPIC Android-game speel je met een zelfgemaakt stokmannetje dat een episch avontuur beleeft, vol met puzzels, vijanden en ontdekkingen. Je kunt uit een assortiment van potloden kiezen om nieuwe objecten, zoals gereedschap en wapens, voor je stokmannetje te tekenen, en hem zo zijn epische quest te helpen voltooien. “Teken een regenwolk om planten te laten groeien, of teken een bijl om poorten neer te hakken. Alle aspecten van de omgeving liggen in jouw handen”, aldus de ontwikkelaar.

De game beschikt over 14 levels met een verborgen bonuslevel, die elk een eigen omgeving hebben. De Draw a Stickman EPIC Android-game is het beste te omschrijven als een RPG- en avontuur-game, want je kunt geheel zelf bepalen hoe je de game speelt.

Lees verder na de advertentie.

Non-lineair

De non-lineaire gameplay bepaalt hoe je een omgeving precies overkomt en wat er mogelijk is, en welk level je als volgende opdracht ontgrendelt. Elk level is gevuld met verborgen geheimen en achievements, waardoor de game na één keer uitspelen ook voor een tweede of zelfs derde keer leuk blijft.

In de laatste update zijn een reeks nieuwe kleuren voor het potlood toegevoegd en kunnen spelers voortaan het pantserpotlood gebruiken. Met het pantserpotlood kunne zij extra bescherming voor het stokmannetje tekenen.

Draw a Stickman: EPIC video

Download Draw a Stickman: EPIC

De Draw a Stickman EPIC Android-game is voor een adviesprijs van 0,71 euro te koop in Google Play en werkt met apparaten met Android 2.3 en hoger.

Download: Draw a Stickman: EPIC (0,71 euro)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu