De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Dreamify: toffe app maakt dromerige creaties van je foto’s

Wouter Nijsen
11 augustus 2015, 15:35
2 min leestijd
Dreamify: toffe app maakt dromerige creaties van je foto’s

Dreamify is een toffe Android-app die je foto`s pakt en er iets nieuws mee doet. De app tovert ze namelijk om tot aparte creaties die er gek, maar uniek uitzien.

Lees verder na de advertentie.

Dit kun je met Dreamify

Dreamify is een nieuwe app die is gebaseerd op de Deep Dream-tool van Google. Deze tool wordt door computers gebruikt om afbeeldingen te analyseren en herkennen. Deep Dream kan echter ook worden toegepast om foto`s om te toveren tot gekke, dromerige creaties. Dit is precies wat Dreamify doet, maar dan met de kiekjes die je op jouw Android staan.

Zodra je Dreamify hebt opgestart, heb je de mogelijkheid om een foto te maken of er eentje te uploaden uit je galerij. Voordat je een kiekje van een effect kunt voorzien, is het zaak om er een  te kiezen uit het hoofdmenu. Wacht vervolgens totdat de app je foto heeft bewerkt, en je krijgt er een unieke afbeelding voor terug. De resultaten zien er soms bizar uit, maar dat is juist het toffe van Dreamify.

Nadeel van Dreamify is wel dat de app nogal  traag is. Zo duurt het even voordat afbeeldingen worden aangepast en opties worden doorgevoerd. Tijdens het wachten kun je er wel  voor kiezen om de galerij in te duiken, waar je bewerkte foto`s van andere gebruikers vindt. Het leuke hierbij is dat je de oorspronkelijke foto met het resultaat kunt vergelijken. Dit kan leiden tot goede ideeën voor je eigen creaties.

Download Dreamify voor Android

Dreamify is dus geen perfecte app, maar wel eentje die het proberen waard is. De app is verder gratis in gebruik en bevat geen vervelende in-app aankopen. Via onderstaande link is de app te downloaden. Voor de installatie heb je 17MB aan vrije opslagruimte en Android 4.1 of hoger nodig.

Download Dreamify  in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu