DroidShooting: nieuwe Augmented Reality-shooter voor je Android-telefoon

Wouter Nijsen
24 november 2010, 21:44
1 min leestijd
DroidShooting: nieuwe Augmented Reality-shooter voor je Android-telefoon
DroidShooter Android_Splash

Augmented Reality is een leuke feature op je Android-telefoon. Met apps als Layar en WikiTude maak je optimaal gebruik van de mogelijkheden van je Android-speeltje. De meeste AR-apps zijn serieuze applicaties die bedoeld zijn om info over je omgeving te tonen of bijvoorbeeld de dichtstbijzijnde benzinepomp te zoeken. Dat Augmented Reality ook voor andere doeleinden gebruikt kan worden bewijst de game DroidShooting.

In deze onvervalste shooter moet je hele zwermen kleine Androids uitschakelen. De vijandige Androids worden geprojecteerd in het camera-beeld van je Android-telefoon zodat het dus lijkt of de groene robots in je eigen huiskamer rondvliegen. Op een klein radarscherm kun je zien waar de vijanden zitten en door met je Android-telefoon om je heen te kijken kun je ze in het vizier krijgen. Hoewel er een “Fire” knop op het scherm te zien is hoef je deze niet te gebruiken. Om te schieten volstaat het namelijk om op een willekeurige plek op het scherm te tappen.

Lees verder na de advertentie.

DroidShooter Android

DroidShooting kent alleen instellingen voor het geluid en de trilfunctie tijdens het spel. Een leuke optie is de mogelijkheid je score te delen met je vrienden via SMS, email en Twitter. Verwacht geen bijzondere game-scenario’s of bijzonder missies, DroidShooting is een game met maar één doel: schieten!

DroidShooting is gratis te downloaden in de Android Market. Direct downloaden kan door de QR-code te scannen of door met je Android-telefoon deze link te selecteren.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu