Drop the Star: verslavend en kleurrijk puzzelspel

Redactie
21 september 2011, 19:25
1 min leestijd
Drop the Star: verslavend en kleurrijk puzzelspel
Drop the Star: verslavend en kleurrijk puzzelspel

Drop the Star is een kleurrijk spel met opzwepende muziek dat bijzonder leuk is om te spelen. Doel van de game is eenvoudig: je moet een ster laten vallen op een klein plateau. Hiervoor moet je één voor één blokken wegdrukken, maar al gaandeweg moet je steeds vindingrijker worden om de vallende ster goed terecht te laten komen. Zo zijn diverse power-ups in te zetten om in elk level de felbegeerde drie sterren te behalen.

Anders dan bij ander spellen , Angry Birds, staat bij voor het begin van ieder level vermeld hoeveel blokken je weg mag halen en hoeveel sterren je dan krijgt. Zo kan hier geen misverstand over bestaan. De graphics zien er goed uit en de drie muziektracks bij het spel zijn slim gekozen. De drie verschillende power-ups zijn ook echt nodig en maken dat het spel niet alleen maar draait om doelloos balken wegklikken. Je kunt kiezen uit freeze, slow motion en cheater. In totaal zijn er 8 werelden met 120 levels, hoewel er nog meer levels zullen volgen met een volgende update.

Lees verder na de advertentie.

Drop the Star is gratis te downloaden in de Android Market. Om de game van ontwikkelaar Happy Angel Games te spelen heb je minimaal Android 2.2 nodig. Het spel werkt ook op tablets. Er zit wel wat reclame in Drop the Star, maar toch is dit geen belemmering voor het spelplezier. Drop the Star is met 23 MB aan de grote kant, maar de game is ook op te slaan op je SD-kaart.

Downloaden via Android Market: Drop the Star (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu