De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Dropbox-app Carousel helpt je opslagruimte vrijmaken

Redactie
10 december 2014, 12:26
1 min leestijd
Dropbox-app Carousel helpt je opslagruimte vrijmaken

Carousel, de foto-app van Dropbox, heeft een update gekregen waardoor de app automatisch opslagruimte vrijmaakt. Zo raakt je geheugen niet te snel vol.

Lees verder na de advertentie.

Carousel is een speciale foto- en video-app die bekijkt welke foto’s in jouw Dropbox staan, en deze in een fraai overzicht bundelt. Je kunt via een tijdlijn aan de onderzijde door al jouw foto’s scrollen, waarbij foto’s die op dezelfde dag gemaakt zijn worden gebundeld.

Foto’s en video’s kun je vanuit Carousel snel verwijderen of met anderen delen. Dat is een kwestie van omhoog of omlaag vegen, waarbij het delen van media enorm simpel en gemakkelijk is.

Carousel update

Door de Carousel update bekijkt de app automatisch welke foto’s en video’s al naar de cloud van Dropbox zijn geüpload, waarna die media direct van het geheugen kan worden verwijderd. Dit bespaart je opslagruimte op je smartphone, want de content is toch al geüpload naar Dropbox. Mocht je de foto’s en video’s willen bekijken op je smartphone, open je gewoon de Carousel-app.

Carousel is tevens beschikbaar als webversie, waarbij de foto- en video-app ook in de browser kan worden gebruikt om snel en gemakkelijk foto’s te delen.

Video

Download

Carousel is gratis in Google Play te downloaden voor apparaten met Android-versie 4.0.3 en hoger.

Download Carousel in Google Play (gratis)

Laatste Dropbox-nieuws

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu