De Samsung Galaxy S22 5G nu met €100,- cashback!

Dropbox-app eindelijk voorzien van Material Design

Wouter Nijsen
24 mei 2015, 10:27
1 min leestijd
Dropbox-app eindelijk voorzien van Material Design

De Android-app van de fijne clouddienst Dropbox is voorzien van Material Design. Daarmee ligt het uiterlijk van de app eindelijk in lijn met dat van Android 5.0 (Lollipop).

Lees verder na de advertentie.

Dropbox Material Design

Dropbox is verreweg de populairste clouddienst van dit moment, wat vooral komt door het grote gebruiksgemak en handige functies. Het is daarom opvallend  dat Dropbox nu pas met een update komt die het fraaie Material Design van Android Lollipop  aan de app toevoegt. Dat mag de pret echter niet drukken, want de applicatie ziet er weer een stuk frisser uit.

Kenmerkend is de blauwe balk bovenin en de ronde  actieknop rechtsonder. Laatstgenoemde kun je gebruiken om snel bestanden of mappen toe te voegen aan je Dropbox. Om toegang te krijgen tot opgeslagen foto`s of favorieten, dien je gebruik te maken van het hamburgermenu, dat je met het knopje linksboven uitklapt.

Download de vernieuwde Dropbox-app

De update voor Dropbox wordt de komende dagen geleidelijk naar iedereen uitgerold. Wil je nu al aan de slag met de vernieuwde Dropbox-app, dan kun je via deze link het apk-bestand downloaden. Lees ook onze tip hoe je apk-bestanden installeert op je Android. Zorg dat je voor de installatie beschikt over Android 4.0.3 of hoger en 35,7MB aan vrije opslagruimte.

Download Dropbox in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's