De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Tip: krijg gratis 1GB Dropbox opslagruimte

Redactie
17 april 2014, 12:01
1 min leestijd
Tip: krijg gratis 1GB Dropbox opslagruimte
dropbox opslagruimte

Is jouw Dropbox opslagruimte ook eigenlijk altijd te weinig? Dan hebben wij vandaag een handige tip voor je. Omdat Dropbox recentelijk de fijne e-mail-app Mailbox – die ik sinds kort gebruik in plaats van Gmail – heeft overgenomen, is er een handig trucje om gratis en voor niets 1GB aan extra Dropbox opslagruimte aan jouw account toe te voegen.

Het enige wat nodig is, is het installeren van Mailbox, inloggen met jouw Gmail-adres (of in ieder geval het adres dat ook bij Dropbox bekend is) en dat was het. Bij ondergetekende moest ik ook nog een e-mail met een Dropbox-bestand als bijlage sturen. Is zo gepiept, en je hebt voortaan voor altijd 1GB extra opslagruimte bij Dropbox.

Lees verder na de advertentie.

Mailbox: een flinke aanrader

De unieke eigenschap van Mailbox is dat de app e-mails behandelt als todo`s. Je hebt één inbox waar al je e-mails binnen stromen. Je kunt vervolgens met swipe-acties een e-mail archiveren, verwijderen, aan een lijst toevoegen of als herinnering markeren. Het markeren van een e-mail als herinnering geeft je de mogelijkheid om een e-mail op een later tijdstip weer in je inbox te laten verschijnen. Ben je klaar met de e-mail? Dan markeer je `m met een swipe-beweging als voltooid, dat eigenlijk gearchiveerd betekent.

Mailbox wil met deze nieuwe manier van e-mailen het begrip `e-mail` opnieuw uitvinden. Je inbox is met de Mailbox Android-app een todo-lijst, die je kunt onderverdelen in lijsten (films die je moet onthouden, leuke cadeautips of alle e-mails over een aankomende reis), als todo kunt markeren door er een herinnering van te maken en vooral alle e-mails in één inbox – jouw todo-lijst – samen te brengen.

Download

Mailbox voor Android is gratis te downloaden in Google Play voor apparaten met Android 4.0 en hoger.

Download: Mailbox (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu