Dropbox update voert kleine verbeteringen door

Gijs Ettes
20 november 2013, 8:04
1 min leestijd
Dropbox update voert kleine verbeteringen door
Dropbox update

Vannacht is een Dropbox update doorgevoerd die een aantal kleine, maar fijne verbeteringen met zich meebrengt. Naast de gebruikelijke bugfixes is er namelijk ook een tabblad bijgekomen waar recente meldingen zijn te bekijken. Daarnaast introduceert de Dropbox update de mogelijkheid om foto’s en video’s naar telefooncontacten te sturen.

Een derde nieuwe functie is de optie om je account te upgraden naar Dropbox Pro door je creditcard te scannen. Op die manier kun je je creditcard snel als betaaloptie toevoegen om over 25GB cloudopslag te beschikken. Een Pro-account voor Dropbox kost maandelijks 2,99 dollar (omgerekend zo’n 2,20 euro).

Lees verder na de advertentie.

Inmiddels is Dropbox een van de populairste apps in Google Play. De cloud-app, die werkt met Android 2.2 en hoger, is al meer dan 100 miljoen keer gedownload. Daarnaast wordt de service regelmatig voorzien van nieuwe en verbeterde functies. Zo maakte een eerdere Dropbox update het makkelijker om je cloud-opslag te beheren als je bijna aan het maximaal aan GB opslagruimte zit.

Download: Dropbox (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu