Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Dropbox update brengt grote verbeteringen voor bestanden delen

Redactie
17 december 2013, 19:54
1 min leestijd
Dropbox update brengt grote verbeteringen voor bestanden delen
dropbox update

De laatste Dropbox update brengt een paar hele fijne verbeteringen naar de cloudopslagdienst. Zo krijgen gebruikers voortaan de mogelijkheid om nieuwe gedeelde folders te maken en contactpersonen voor bestaande gedeelde folders uit te nodigen. Beide acties gaan via een nieuw venster dat overzichtelijk is en lekker rap werkt.

Daarnaast kun je per folder de deel-instellingen aanpassen, waardoor het mogelijk wordt om een beter overzicht over al je gedeelde content te krijgen.

Lees verder na de advertentie.

Dropbox update: wat kun je ermee?

dropbox

De deelfunctie zit al langer in Dropbox. Hiermee kunnen gebruikers mappen delen met andere Dropbox-gebruikers en zo in realtime bestanden aanpassen en deze beheren. Zo gebruik ik een gedeelde map met mijn vriendin voor allerlei zaken die ons beiden aangaan, zoals informatie over een aankomende vakantie met een niet-vergeten-lijstje.

Ook deel ik enkele mappen met mijn accountant, om snel en gemakkelijk belangrijke bestanden voor mijn belastingaangifte en andere financiële zaken te delen.

Daarnaast brengt de Dropbox update ook de mogelijkheid voor gebruikers om direct naar een pro-account te upgraden, middels Google Play. Altijd handig voor degenen met een creditcard.

Oh, en Dropbox, verander het witte icoon eens terug naar het blauwe. Die was echt vele malen mooier.

Lees meer over Dropbox

Dropbox is gratis in Google Play te gebruiken. Gratis gebruiken krijgen 2GB aan opslagruimte, een pro-account kost 9,99 dollar per maand voor 100GB aan opslagruimte.

Download: Dropbox (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu