Dropchord: ritmische game van makers Psychonauts en Brütal Legend

dropchordDropchord is een ritmische muziekgame uit de stallen van Double Fine, maker van onder andere de platformklassieker Psychonauts en Brütal Legend, de metal-game met Jack Black in de hoofdrol. Het nieuwste project van deze interessante game-ontwikkelaar is sinds donderdag beschikbaar voor Android.

De game doet een beetje denken aan ShadowArc, een Android-game die we gisteren bespraken. In dit spel bestuur je namelijk ook een straal licht die je in lijn met de elektronische muziek en patronen om je heen moet houden, een steeds ingewikkeldere dans met je vingers.

Dropchord laat je ritmisch bewegen op elektronische muziek

Dit kun je doen op 10 verschillende nummers, een ietwat summier aantal voor de aanschafprijs van 2,29 euro. Dropchord ziet er echter prachtig uit en biedt nog enkele andere modi, wat die paar euro weer wel een zinvolle investering maakt.


In Standard Mode is het simpelweg zaak om alle levels te doorlopen. Deze worden natuurlijk steeds moeilijker. In Full Mix Mode kun je eindeloos doorgaan, waarbij het ritme en tempo ook steeds pittiger worden. Op Leaderboards is te zien hoe je het doet ten opzichte van de rest van de wereld.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Download: Dropchord (€2,29)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.