De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Dropchord: ritmische game van makers Psychonauts en Brütal Legend

Gijs Ettes
2 augustus 2013, 11:00
1 min leestijd
Dropchord: ritmische game van makers Psychonauts en Brütal Legend
dropchord

Dropchord is een ritmische muziekgame uit de stallen van Double Fine, maker van onder andere de platformklassieker Psychonauts en Brütal Legend, de metal-game met Jack Black in de hoofdrol. Het nieuwste project van deze interessante game-ontwikkelaar is sinds donderdag beschikbaar voor Android.

De game doet een beetje denken aan ShadowArc, een Android-game die we gisteren bespraken. In dit spel bestuur je namelijk ook een straal licht die je in lijn met de elektronische muziek en patronen om je heen moet houden, een steeds ingewikkeldere dans met je vingers.

Lees verder na de advertentie.

Dropchord laat je ritmisch bewegen op elektronische muziek

Dit kun je doen op 10 verschillende nummers, een ietwat summier aantal voor de aanschafprijs van 2,29 euro. Dropchord ziet er echter prachtig uit en biedt nog enkele andere modi, wat die paar euro weer wel een zinvolle investering maakt.


In Standard Mode is het simpelweg zaak om alle levels te doorlopen. Deze worden natuurlijk steeds moeilijker. In Full Mix Mode kun je eindeloos doorgaan, waarbij het ritme en tempo ook steeds pittiger worden. Op Leaderboards is te zien hoe je het doet ten opzichte van de rest van de wereld.

Download: Dropchord (€2,29)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu