DropSnap, foto’s tussen Android en Dropbox synchroniseren

Redactie
1 juni 2011, 11:54
1 min leestijd
DropSnap, foto’s tussen Android en Dropbox synchroniseren
dropsnap icon

DropSnap is één van die apps die je leven net een tikkeltje makkelijker maken. DropSnap is namelijk de oplossing voor het probleem dat ontstaat als je een foto op je computer wilt krijgen. Natuurlijk, je kunt je Android-telefoon aansluiten met een USB-kabel en je hele verzameling foto’s doorbladeren, maar dit duurt erg lang. DropSnap pakt het synchroniseren van foto’s anders aan.

Met DropSnap worden de foto’s die je met je Android-toestel maakt direct gesynchroniseerd met de map van jouw keuze in Dropbox. Je maakt een foto en direct synchroniseert DropSnap deze met de map in je Dropbox. Hij is dus ook meteen te bekijken op je computer. DropSnap laat je ook bepalen welke map op je Android-telefoon je wilt laten synchroniseren met je Dropbox.

Lees verder na de advertentie.

Ontwikkelaar Chris Soyars (bekend van de Cyanogen mod) laat weten dat er binnen enkele weken ook ondersteuning is voor het synchroniseren van meerdere mappen. DropSnap is op dit moment gratis, de eerste 25 foto’s die je maakt worden direct gesynchroniseerd. Ben je daarna overtuigd van het nut van DropSnap, dan kun je voor $3,99 via een in-app aankoop voor altijd gebruik maken van directe synchronisatie.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu