Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Dropsync: Dropbox zoals je bent gewend maar beter

Redactie
7 september 2011, 17:43
1 min leestijd
Dropsync: Dropbox zoals je bent gewend maar beter
Dropsync: Dropbox zoals je bent gewend maar beter

Dropsync is een app waar je als fanatieke Dropbox-gebruiker niet omheen kunt. Wat Dropsync zo goed maakt is dat het echt two-way synching aanbiedt net zoals je op de desktop gewend bent. Met de officiele Dropbox Android-app kun je alleen maar synchroniseren als je de app ook daadwerkelijk open hebt staan. Als je met DropSync synchroniseert kun je bijvoorbeeld een foto opslaan op je desktop en er zeker van zijn dat deze meteen op je Android-apparaat beschikbaar is, en vice versa natuurlijk.

Nu heeft Dropsync een grote update gekregen met onder meer tabletondersteuning en de mogelijkheid om je SD-kaart te synchroniseren. Ook zouden andere programma’s op je Android-apparaat nu vlugger op de hoogte worden gebracht van veranderingen in je Dropbox-folder. Verder is het eenvoudiger geworden om grote bestanden die worden binnengehaald over te slaan en om files met verkeerde bestandsnaam over te slaan. Dropsync werkt wel aan een optie op de app automatisch te laten hernoemen. Deze zou later nog uitgerold moeten worden.

Lees verder na de advertentie.

Dropsync is beschikbaar is een gratis versie waarmee je één folder met je SD-kaart kunt synchroniseren of een betaalde versie van 3,99 euro waarmee je ongelimiteerd kunt synchroniseren en waarbij ook geen limiet aan de bestandsgroottes zit. Als je een echte Dropbox-fan bent dan is de app meer dan de moeite waard.

Downloaden via Android Market: Dropsync (gratis)

Downloaden via Android Market: Dropsync ★ PRO Key (€3,99)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu